Säker Eld logotyp

Installation av  kaminer och braskaminer i Stockholm

Vi både installera och säljer kaminer och vi erbjuder dig som kund god service och designhjälp för ditt hem. Vi har lång erfarenhet av att sälja och installera kaminer. Vår kunder säger framför allt att de känner sig trygga i valet av oss.   Vi säljer  kvalitetstestade kaminer och braskaminer från Nspab där kvalitén och brandsäkerheten är nr 1.

 

Oavsett om ni behöver hjälp med hela installationen eller bara en del så kan vi hjälpa er. Våra 3 skorstensfejarmästere har lång erfarenhet av att både installera eldstäder och att besikta eldstäder. Vilket betyder att ni får en säker installation av någon som verkligen vet.

Köpa kamin och braskamin i Stockholm

Bor ni i Stockholm vill köpa en kamin så ordnar vi de också.  Vi säljer och installerar de flesta märkena på marknaden. Kolla in vårt standardsortiment här.

Vi utför installation och säljer braskaminer i följande kommuner i Stockholm. Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker